Xavi Paz: Molt de fet, molt per fer

Hem acabat l’any fent molta feina i comencem l’any amb molta feina per fer perquè no hi ha res que ens apassioni més i ens agradi més que treballar per la vila i la seva gent, escoltant i unint esforços.

Hem posat ordre a l’Ajuntament per ser més eficients, estem donant un tomb a la mobilitat i millorant el manteniment dels carrers, hem resolt mancances importants com la urbanització i obertura de la Riera Mariona, la protecció del Vial de Cornisa a Collserola i hem garantit els serveis públics. Ara bé, farem més perquè són molts els projectes i millores que tots volem per a la vila.

Aquest serà un any difícil, tots ho sabem. Però ara, els molinencs i molinenques saben que tindran al seu costat l’ajuntament, amb un govern seriós, que escolta, que vetlla pels seus drets i dona resposta a les seves necessitats. En definitiva, exercint el bon govern que entre tots varem escollir per fer un Molins de Rei millor.

I ho farem perquè tenim la voluntat i el compromís de fer-ho. És en temps difícils quan es mesura la veritable vàlua dels governs. I el govern municipal que encapçalo posa sempre per davant els interessos de la vila. Així ho hem fet amb els pressupostos del 2012. Demostrem que hi ha una manera més justa i raonable d’afrontar la crisi i els molinencs comprovaran el bon ús que fem dels diners de tots.

Amb responsabilitat, eficiència i bon criteri gastarem menys per invertir més. Farem un gran esforç d’estalvi en totes aquelles despeses internes per destinar la major part del pressupost a les persones i a la millora de la vila. Enguany, les famílies no pagaran més per les escoles bressol, ni per les llars d’avis, els aturats disposaran de més plans d’ocupació, els emprenedors ho tindran més fàcil, millorarem les escoles i a tots els barris tindrem uns carrers més endreçats i segurs.

Ara és el moment de fer, d’incentivar i no pas de renunciar. Enguany, els molinencs podran veure millores concretes i reals als seus carrers, com l’important avenç en la remodelació de la zona Ricard Ginebreda al Canal, la urbanització del carrer Rafael de Casanoves, el nou aparcament de Can Ginebreda al carrer Menéndez Pelayo o la posada en marxa de la Federació Obrera.

La crisi posa de manifest, més que mai, la importància de la voluntat política i de la bona gestió. És necessari que tots contribuïm a favor de la vila perquè tinc la convicció que entre tots podem trobar punts d’encontre. Per això, com a alcalde sempre tindré la mà estesa i sempre comptaré amb tots aquells que tenen projectes, idees i que volen treballar per construir Molins de Rei.

Iniciem un any clau per al nostre futur, i el meu compromís és dedicar tot l’esforç perquè l’Ajuntament estigui a l’alçada d’allò que els molinencs ens exigeixen.

 • Miquel

  Posar ordre a l'Ajuntament significa crear un càrrec de Tècnic de Protocol per que tothom sàpiga lo guapo i lo bé que ho fa l'alcalde? I que farà aquest nou Responsable de Projectes?

  Ja està bé de gastar-se els diners de la gent en tonteries i després els nens de les escoles han d'anar amb abric perquè no es volien gastar 5.000 euros. Així no anem bé. En les trobades de la Xarxa per Molins es deien coses molt maques que ara no s'estan complint.

 • Carles

  Mare meva! i no ha resolt la crisi?
  un tomb a la mobilitat? ah si, una hora més pels cotxes pel centre vila…
  garantir serveis públics? ah si, les urgències de nit que hem d'anar fins al brogi..
  gastar menys per invertir més? ah si, un tècnic de protocol per fer propaganda de l'alcalde…

  etc etc. si es tira tantes floretes encara quedarà colgat.

 • Laia

  Si encara li haurem de donar les gràcies! Quina vergonya!

  Aquest senyor és d'un partit que viu en un altre món. Primer van negar la crisi, després es van inventar mesures desastroses com els plans Zapatero o regalar xecs a tothom per igual. I ara que estem en plena crisi i amb gent que ho està passant molt malament es pensa que estarem contents perquè arreglen 4 carrers i perquè no pagarem per les escoles bressol. Només faltaria!

  Que s'està fent pels més de 1700 aturats de la vila? Que s'està fent per la gent que està sent desnonada? Ja se que em diran que es fan 4 plans d'ocupació i tenim el Garcia Nieto, però amb això ens hem de conformar tota la vida? Sino obren els ulls en les properes eleccions tornaran a baixar i a Molins de Rei ja han passat de 8 a 5 regidors en 8 anys. Per molt protocol i revisteta que feu la gent no es deixa enganyar i menys ara!

 • Un molinenc

  La critica al govern sempre és fàcil, però les darreres notícies que ens han arribat com la del tema de la caldera de l'escola no dexia ben parat aquest govern, espero que rectifiquin i donin prioritat a altres temes com les urgències al CAP, educació, i plans d'ocupació local. Les retallades es poden fer també en temes de promoció com el concurs de cartells de la candelera, per dir algo. Els nous nomenaments com el tema del protocol tampoc es que siguin gaire prioritaris.

  Ànims i a veure si us podem felicitar.

 • Molinenc

  El que preocupa es el bon govern, implica gobernar a dins i a fora de l'ajuntament.a dins no s 'enten la feina del de l'alcalde i que dir del nou CAP de servei jurídic, una pregunta es llicenciada en dret.? Mira que si no te la carrera i la tenim en aquest càrrec…es governar be?