Xavi Paz: Molt de fet, molt per fer

Hem acabat l’any fent molta feina i comencem l’any amb molta feina per fer perquè no hi ha res que ens apassioni més i ens agradi més que treballar per la vila i la seva gent, escoltant i unint esforços.

Hem posat ordre a l’Ajuntament per ser més eficients, estem donant un tomb a la mobilitat i millorant el manteniment dels carrers, hem resolt mancances importants com la urbanització i obertura de la Riera Mariona, la protecció del Vial de Cornisa a Collserola i hem garantit els serveis públics. Ara bé, farem més perquè són molts els projectes i millores que tots volem per a la vila.

Aquest serà un any difícil, tots ho sabem. Però ara, els molinencs i molinenques saben que tindran al seu costat l’ajuntament, amb un govern seriós, que escolta, que vetlla pels seus drets i dona resposta a les seves necessitats. En definitiva, exercint el bon govern que entre tots varem escollir per fer un Molins de Rei millor.

I ho farem perquè tenim la voluntat i el compromís de fer-ho. És en temps difícils quan es mesura la veritable vàlua dels governs. I el govern municipal que encapçalo posa sempre per davant els interessos de la vila. Així ho hem fet amb els pressupostos del 2012. Demostrem que hi ha una manera més justa i raonable d’afrontar la crisi i els molinencs comprovaran el bon ús que fem dels diners de tots.

Amb responsabilitat, eficiència i bon criteri gastarem menys per invertir més. Farem un gran esforç d’estalvi en totes aquelles despeses internes per destinar la major part del pressupost a les persones i a la millora de la vila. Enguany, les famílies no pagaran més per les escoles bressol, ni per les llars d’avis, els aturats disposaran de més plans d’ocupació, els emprenedors ho tindran més fàcil, millorarem les escoles i a tots els barris tindrem uns carrers més endreçats i segurs.

Ara és el moment de fer, d’incentivar i no pas de renunciar. Enguany, els molinencs podran veure millores concretes i reals als seus carrers, com l’important avenç en la remodelació de la zona Ricard Ginebreda al Canal, la urbanització del carrer Rafael de Casanoves, el nou aparcament de Can Ginebreda al carrer Menéndez Pelayo o la posada en marxa de la Federació Obrera.

La crisi posa de manifest, més que mai, la importància de la voluntat política i de la bona gestió. És necessari que tots contribuïm a favor de la vila perquè tinc la convicció que entre tots podem trobar punts d’encontre. Per això, com a alcalde sempre tindré la mà estesa i sempre comptaré amb tots aquells que tenen projectes, idees i que volen treballar per construir Molins de Rei.

Iniciem un any clau per al nostre futur, i el meu compromís és dedicar tot l’esforç perquè l’Ajuntament estigui a l’alçada d’allò que els molinencs ens exigeixen.

Recomanacions personalitzades