Xavi Foj aconsegueix la cinquena victòria d’etapa al Dakar 2012

El molinenc ja és entre els 20 primers de la classificació general. Tot i recuperar gairebé 2 minuts, Foj és molt lluny del primer classificat de la categoria de cotxes de sèrie. 

Xavi Foj ha aconseguit la cinquena victòria d'etapa // Equip Toyota Prisma MPA

Arequipa, ciutat on ha acabat la segona etapa amb una especial més llarga del Dakar 2012, és terra de revolucionaris. Al 1955 la revolució que va fer els primers passos per recuperar la democràcia al Perú va començar a Arequipa. Després de retallar més de 45 minuts al líder en l’etapa número 10, Xavi Foj ha intentat consolidar la seva pròpia  revolució durant l’etapa número 11 però el japonès Mitsuhashi, com si d’un dictador del desert es tractés, no ha deixat escapar més de minut i mig al final de la jornada.

El duel entre el líder de la categoria de cotxes de sèrie, Mitsuhashi, i el segon classificat, Foj, ha estat apassionant. Metre a metre han lluitat per una victòria d’etapa molt ajustada que finalment s’ha emportat el molinenc. El pilot de l’equip Toyota MPA ha assegurat que l’etapa ha estat molt dura pel “fesh-fesh” que “feia impossible pilotar”. Tot i que és a 57:35 de Mitsuhashi, Foj ha declarat que “lluitarà fins el final” com van fer en el seu dia els revolucionaris d’Arequipa.

Recomanacions personalitzades