Foj guanya l’etapa i recupera 45 minuts respecte Mitsuhashi

Xavi Foj aconsegueix la quarta victòria d’etapa a la categoria de cotxes de sèrie. Tot i que ha recuperat 45 minuts, el molinenc encara és a 58 minuts del líder i segueix segon a la classificació de la T2. Un error de navegació ha fet que el molinenc no recuperi més temps.

Xavi Foj ja ha aconseguit 4 victòries durant el Dakar 2012 // Equip Toyota MPA

És gairebé impossible fer un Dakar amb un cotxe de sèrie sense patir un mal dia. El  japonès Mitsuhashi, líder destacat de la categoria de cotxes de sèrie, estava trencant tòpics signant fins el moment un rally perfecte, sense errades. Però sense cap mena de dubte, el mal dia de Mitsuhashi ha arribat a l’etapa número 10 on ha perdut més de 45 minuts respecte al seu gran rival, el molinenc Xavi Foj.

Aquest mal dia del japonès era la gran oportunitat de Foj però un error de navegació del molinenc ha fet que no recuperi més temps. “Hem perdut més d’una hora cercant un punt de control” ha reconegut Foj un cop arribat a Arica. Oportunitats com aquesta no es poden deixar escapar si es vol aconseguir la victòria en una prova com el Dakar.

Foj encarà és molt lluny d’aconseguir la victòria en la categoria de cotxes de sèrie. 58 minuts separen al molinenc de la primera posició en l’anomenada T2, però l’etapa número 10 ha servit al pilot de l’equip Toyota Prisma MPA per aconseguir la seva quarta victòria d’etapa i per escalar algunes posicions en la general, apropant-se a l’objectiu d’acabar entre els 20 primers (ara mateix ocupa la posició 25). El gran rival de Foj ja ha conegut la cara més dura del Dakar en aquesta edició, veurem si aquesta torna a aparèixer i el molinenc aprofita aquesta vegada l’oportunitat.

Recomanacions personalitzades