Comencen les obres d’urbanització del carrer de la Riera Mariona

Aquesta setmana s’inicien les obres d’urbanització del carrer de la Riera Mariona. Després de nou anys tancat, l’obertura del carrer permetrà l’accés al barri de les Conserves des de l’avinguda de València i Barcelona. Les obres duraran uns quinze dies.

La mobilitat a l'entorn de la Riera Mariona és limitada fins que finalitzin les obres // Aj. Molins de Rei

Les màquines ja hi són al terreny. Tot és a punt per començar la urbanització del carrer de la Riera Mariona. Un cop realitzades les obres del col·lector, ara és el torn de la urbanització del carrer després de nou anys tancat. L’esperada segona fase d’urbanització  comportarà l’anhelada normalitat al carrer i un cop finalitzin les obres, el barri de les Conserves tornarà a ser accessible des de les avingudes de València i Barcelona a través del carrer de la Riera Mariona.

Les obres s’iniciaran aquesta setmana, tenen una durada prevista de quinze dies i compten amb un pressupost de 86.000 euros. La urbanització comportarà la dotació de més amplada al carrer, pel qual podran circular tant persones com vehicles. El mateix carrer disposarà de 10 noves places d’aparcament, es plantaran tres arbres, s’hi posaran dos nous fanals -a més dels ja existents- i s’instal·laran dos bancs per seure.

El vial urbanitzat també disposarà d’embornals nous, cosa que evitarà l’acumulació d’aigües pluvials en el seu tram final cap a l’avinguda de Barcelona.

 • Ecologista

  Em sembla ridícul que només plantin 3 arbres. Sincerament el regidor d'urbanisme és un pelacanyes.

 • Pere

  Mol interesant els dos arbres i els tres bancs… Encara que 9 anys per arreglar un troç de carrer de 100 metres, no te desperdici…

 • Molinenc

  Valla tela Antonella, ja tocaba.

 • Veïna

  Jo estic molt contenta perquè per fi es duran a terme unes obres que amb l'anterior govern duraven més que les de la sagrada familia. Tambè he de dir que l'Ajuntament en tot moment s'ha reunit amb els veïns i que fins i tot hem decidit sobre l'urbanització del carrer.

 • Ramon

  Espero que el dit carrer tingui dues direccions de circulació i el carrer Amadeu vives de una direcció

  si no es ha-gir malament

  ramon

 • Pere

  Veïna, has de recordar que l'anterior govern i el nou tenen elements comuns: CyU. Que estrany que avans no i ara sí, …

 • Pingback: Les obres de Riera Mariona avancen a bon ritme | Viu Molins de Rei()

 • Josep S

  Jo ja m'habia queixat varies vegades sobre aquest tema aqui mateix. Encara em sorpren que ho estiguin fent, pero a l'hora molt content.

  El que m'intriga es, si era tan simple, com la Fase 1 i la Fase 2 que ara executen en 15 dies, com es posible que els anteriors goberns no ho han fet i han deixat pasar fins 9 anys ?

  Deixadesa urbanistica ? Deixadesa politica ? Molta deixadesa ? Deixadesa extrema ? Es incomprensible una cosa aixi. No te nom. A tots els carrecs politicis que hi han hagut en el periode anterior, sincerament, que s'ho facin mirar i com deia un conegut… "Que n'aprenguin".
  I al nou equip de gobern, felicitar-los per aquesta tan simple i sana decisio, que ja tocaba.