El Molins de Rei CF comença l’any guanyant al cuer

El Molins de Rei CF arrenca l’any de la millor forma possible: amb una victòria a casa (2-1). Primer, Josep Rebollo i més tard, Buba, van ser els autors dels dos gols molinencs.

El Molins de Rei CF escala posicions a la classificació // Adrià Casaín

Tornava la lliga al Municipal Josep Raich després de tres setmanes de descans. El Molins s’enfrontava al cuer, el Castellbisbal, però no per això havia de ser un partit més senzill.

Amb pocs minuts de partit vam poder veure com el Molins era superior al Castellbisbal però el partit estava travat. Els locals tocaven i tocaven i els visitants esperaven al seu camp.

A pocs minuts del final de la primera part, Carles Capella va encarar porteria i va assistir a Josep Rebollo, que va fer el primer gol del partit i el seu primer gol a la temporada, un gol psicològic. I amb aquest solitari gol de Rebollo l’àrbitre va xiular el final de la primera part.

A la represa, més del mateix: superioritat molinenca i els visitants, ben col·locats en defensa, intentaven agafar un contraatac. Per sorpresa de molts dels aficionats que eren al Municipal Josep Raich, el Castellbisbal va empatar amb una jugada per la banda rematada amb un gran xut creuat que el jove porter Albert no va poder evitar.

El Molins ho seguia intentant i es va fer justícia al marcador quan el davanter que mai deixa una pilota per perduda, Buba, va marcar a vint minuts del final. El Molins només va haver d’aguantar aquests darrers vint minuts per sumar punts, un cop més, per cinquè cop consecutiu.

El Molins de Rei CF escala així algunes posicions a la taula i es pot arribar a posar quart classificat. La setmana vinent, l’equip visita el complicat camp del Vinyets Moli-Vell, un rival inferior però que li posarà les coses difícils als homes de Joan Garcia.

Recomanacions personalitzades