El CE Molins de Rei organitza el tradicional Torneig de Reis

La secció de bàsquet organitza durant tot el dissabte 7 de gener la novena edició del ja tradicional Torneig de Reis amb diversos equips de categoria júnior.

El CE Molins de Rei lluitarà per la victòria // basquet-molinsderei.com

Una vegada més, just després de l’arribada dels Reis Mags, la secció de bàsquet del CE Molins de Rei baixa els turrons organitzant el tradicional Torneig de Reis que ja arriba a la seva novena edició.

La competició, on participen equips de categoria júnior, ocuparà el Poliesportiu Municipal durant tot el dia amb un nivell superior respecte les edicions anteriors amb cinc equips que competeixen al campionat de Catalunya interterritorial.

El grup A enfrontarà a l’Sferic Terrassa, el FC Martinen i el Valentine Montcada. Per la seva banda, en el grup B participaran el CE Molins de Rei, el CB Castellbisbal i el Mirador Canal Olímpic.

Els dos primers classificats de cada grup es veuran a les semifinals i la gran final es jugarà a partir de les 18:45 hores. Durant el descans de la final es farà el sorteig del creuer per dues persones corresponent a la loteria de l’entitat.

Recomanacions personalitzades