Molins de Rei s’apropa als 25.000 habitants

El padró actualitzat al 2011 indica que Molins de Rei té 24.572 habitants empadronats. El número d’habitants respecte al 2010 s’ha incrementat un 1,39%, el que significa 336 molinencs més que l’any anterior. Segueix així la tendència de creixement dels últims anys.

L’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) ha difós les xifres de població total declarades oficials pel govern de l’Estat a 1 de gener de 2011, fruit de la revisió del padró municipal realitzada fa escassos mesos. Aquestes dades apunten que a Molins de Rei hi ha 24.572 habitants empadronats, són 336 molinencs més que al 2010, el que significa un increment del l’1,39%, segons les dades facilitades per l’Observatori del Baix Llobregat.

Es segueix així una tendència d’augment de població. De fet, Molins de Rei no ha deixat de créixer en els últims anys de mica en mica. Tot i que molts continuen parlant de vila, des del 2001 es van superar els 20.000 habitants, el que dóna el títol de ciutat. Fa 10 anys eren 20.198 habitants els que estaven empadronats.

El creixement percentual de Molins de Rei és superior al del Baix Llobregat en general, que ha experimentat un augment de població del 0,7% en relació amb l’any anterior. En total, són 803.705 habitants, el que manté al Baix Llobregat com una de les comarques més poblades i continua així la tendència a l’alça de la població tot i que amb una intensitat inferior a la d’anys anteriors. Aquest creixement més sostingut encara és més evident en la població total de Catalunya, que registra un increment percentual del 0,36% de la població, el que representa un creixement absolut de 27.237 persones i situa la població oficial en 7.539.618 habitants.

Recomanacions personalitzades