Tot a punt per a rebre Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

La Comissió de la Cavalcada de Reis de Molins de Rei ha preparat com cada any una cavalcada per donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient, que arribaran per Collserola. Els qui encara no ho hagin fet tenen avui l’última oportunitat per entregar la seva carta.

Ja estan a punt les carrosses d'aquest 2012 // Comissió de la cavalcada de Reis

S’apropa una de les nits més màgiques de l’any i Molins de Rei vol donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient amb una cavalcada pels carrers de la vila, com és tradicional. La màgia començarà a partir de les 5 de la tarda, quan el patge Amelí farà la seva última sortida en una petita cavalcada fins l’Avinguda Collserola, al barri de la Riera Nova, on esperarà l’arribada dels Reis.

Els Reis Mags arribaran a les 6 de la tarda des de la carretera de Vallvidrera, i des d’allà baixaran amb les seves carrosses pel carrer de Jacint Verdaguer fins arribar a la plaça de Catalunya. Des d’allà la cavalcada baixarà pel carrer de Rafael Casanova i girarà al carrer del Molí fins arribar al passeig del Terraplè.

Ses Majestats seguiran el Terraplè fins a travessar l’avinguda de València i endinsar-se al barri del Canal (on a les 19:30h els qui encara no ho hagin fet podran donar la seva carta): el carrer de la Verge del Pilar els portarà fins al Parc del Pont de la Cadena, on faran la parada de rigor. Seguiran pel carrer Raseta, el passeig Pi i Margall i la plaça de la Creu.

El tram final del recorregut serà pel carrer Major i el carrer del Pare Manyanet, fins arribar a la plaça de l’Església. Allà rebran tots els honors de les autoritats de Molins de Rei en agraïment per la tasca que fan d’omplir les cases de regals en aquesta nit màgica.

La cavalcada comptarà amb la participació dels més de 300 membres de la Comissió de la Cavalcada de Reis, que cada any vetlla perquè en Melcior, en Gaspar i en Baltasar arribin a Molins de Rei. La Creu Roja també ha ajudat als Reis, que amb la crisi passen més dificultats, a que cap nen es quedi sense joguina.

Recomanacions personalitzades