El CEM exposa els seus orígens per acabar de celebrar el 50è aniversari de l’entitat

L’exposició “L’Excursionisme a mitjans del segle XX” rememora els inicis del Centre Excursionista de Molins de Rei. Es pot veure fins el proper 31 de desembre al l0cal de l’entitat situat al Carrer Major. 

Mirar cap el passat per veure tot el que s’ha evolucionat. Això és el que fa l’exposició L’Excursionisme a mitjans del segle XX organitzada pel Centre Excursionista de Molins de Rei.

L’exposició, oberta fins el proper 31 de desembre al local de l’entitat molinenca (Carrer Major número 109), descriu amb una mirada nostàlgica com era el món de l’excursionisme justament a l’època del naixement del CEM, que enguany fa els seus 50 anys de vida.

Entre altres curiositats que faran les delícies dels aficionats a aquesta activitat i dels curiosos, es troben els esquis de fusta que s’utilitzaven fa cinquanta anys, les motxilles d’excursionista antigues i també documentació de la fundació del CEM a l’any 1961 o cartells que representen alguns dels moments més importants de l’entitat.

Recomanacions personalitzades