Els molinencs Baketomba són premiats per la Federació d’Ateneus de Catalunya

El projecte Baketombins, del grup de percussió Baketomba, aconsegueix el segon premi del certamen “Jove Proposa: Fes teu l’Ateneu” de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Baketomba és un grup que funciona des del 2008 tot i que és oficialment entitat des de fa pocs mesos.

El grup de percussió de Molins de Rei Baketomba  ha aconseguit la segona posició dels premis Jove Proposa: Fes teu l’Ateneu organitzats per la Federació d’Ateneus de Catalunya pel seu projecte Baketombins.

Baketombins és un projecte que intenta apropar el món de la percussió als més petits de la casa. “És la secció infantil dels Baketomba”, resumeixen els seus responsables. Aquest segon premi, amb una dotació econòmica, reconeixl’esforç de l’entitat molinenca en la innovació musical. Els diners guanyats s’utilitzaran per comprar material a la mida dels més menuts.

Baketomba és un grup que funciona des del 2008 tot i que és oficialment entitat de Molins de Rei des de fa pocs mesos. Gràcies a la col·laboració de La Peni el grup ja té un espai propi per poder assajar i realitzar les seves activitats des de la primavera d’aquest any. De fet, La Peni va ser “indispensable” per la creació de Baketombins segons asseguren els integrants del grup de percussió a Viu Molins de Rei. Ambdues entitats van presentar el projecte als Premis de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Baketomba és un grup de percussió fundat al 2008 // Baketomba

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Els molinencs Baketomba són premiats per la Federació d’Ateneus de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *