Tornen els Pastorets amb canvis en el repartiment

“El bressol de Jesús”, de Frederic Soler “Pitarra” es representa com cada any al teatre de la Joventut Catòlica. Els tradicionals Pastorets es presenten amb alguns canvis entre els actors principals i Arnau Armengol passa a centrar-se exclusivament en la direcció de l’obra de teatre.

Xavi Gardés es manté com un dels actors principals dels Pastorets // Miquel Monfort

Bona part dels papers principals han estat canviats o doblats per gent nova, cosa que significa un canvi a tenir en compte. Un dels canvis que ha portat més variants ha estat el del mateix director, Arnau Armengol. Després de tres anys ocupant el paper de Pallanga i el de director al mateix temps, finalment ha decidit dedicar-se completament a la direcció, ja que el fet de dur les dues coses alhora acabava suposant un estrès extra que fins i tot l’havia deixat malalt i afònic els dies de funció. Així doncs, actualment, el paper de Pallanga és representat per Jordi Costa, Sant Miquel durant la temporada passada.

Papers com Llucifer, Raquel o Jessè, s’han vist doblats per nous actors i actrius. D’altra banda, hi ha papers com Sant Miquel, Sant Gabriel, Pallanga, Aram o Betzabè, els quals seran interpretats per altres molinencs agafant el relleu de l’elenc de la temporada passada.

Però no és sols el repartiment el que varia, sinó que també hi haurà alguna novetat durant la representació. Tot i això, l’obra original no s’ha vist afectada, i la història, òbviament, segueix sent la mateixa. El fet que Arnau Armengol s’hagi pogut dedicar a la direcció al 100% ha propiciat tot de nous gags i noves idees que fan dels Pastorets de Molins de Rei una obra encara més còmica i entretinguda i completament oberta a tots els públics.

Un altre canvi són els dies de representació. L’estrena és, com en els anys anteriors, el dia 26 de desembre (dilluns) a les sis de la tarda. La segona representació cau en una data i hora poc comunes, de fet, totalment noves, divendres 30 a les nou del vespre. Finalment però, es recupera la normalitat amb el cap de setmana del 7 i el 8 de gener, de nou a les sis de la tarda.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Tornen els Pastorets amb canvis en el repartiment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *