La secció de judo del CE Molins de Rei participa en el torneig de Nadal de Begues

El judo molinenc aconsegueix bons resultats en el torneig de Nadal de Begues amb 6 victòries dels 18 alumnes participants del CE Molins de Rei.

Aquests dies festius són una bona oportunitat per l’organització de diferents esdeveniments esportius d’àmbit amistós. Un d’aquests és el torneig de Nadal de judo de Begues que va comptar amb la participació de la secció d’aquest esport del Club Esportiu Molins de Rei amb un total de 18 alumnes que van aplegar 5 terceres posicions, 7 segons llocs i 6 victòries.

Els molinencs van aconseguir les primeres posicions de Victor Moreno, Lorena Caballero, Ruben Amate, Arnau Garcia i Marcos Moral. Roger Tena, Hugo Gimeno, Pau Muñoz, Victor Espinosa, Xenia Caballero, Jorge Espejo i Maria Roldan van quedar en segona posició en les seves diferents categories i Paula Moral, Juan Carlos Roldan, Alejandro Ramos i Ivan Pavón també van pujar al podi, en aquest cas en tercera posició.

18 alumnes del CE Molins de Rei van participar en el torneig de Nadal de Begues // CE Molins de Rei

Recomanacions personalitzades