Càritas reparteix 65 lots d’aliments entre les famílies més necessitades

Càritas de Molins de Rei ha recaptat aliments per un valor de 6.671 euros durant la campanya de recollida d’aliments de Nadal a les esglésies. Els aliments recollits s’han distribuït en lots per a 65 famílies, una xifra notablement superior a la de l’any passat.

Els lots s'han repartit des de l'església de Sant Miquel // Parròquia de Molins de Rei

Càritas ha repartit un total de 65 lots d’aliments, el que significa que ajudarà a passar un Nadal una mica més feliç a 65 famílies necessitades de Molins de Rei. Pe confeccionar aquests lots s’han recollit prèviament aliments per un valor total de 6.671 euros. A més, s’han recollit també 1.510 euros en efectiu.

Els 65 lots que s’han repartit aquest 2011 suposa “uns resultats notablement superiors a l’any passat”, segons la valoració de Càritas, ja que signifiquen 15 lots més que l’any passat, quan es van ajudar a 50 famílies amb aliments per un valor total de 4.000 euros. Aquest any s’han recaptat 2.671 euros més, el que ha permès conservar “un remanent que s’anirà distribuint durant les properes setmanes”, expliquen des de Càritas. La col·laboració ciutadana ha superat les expectatives de l’entitat. Fa dues setmanes, la coordinadora de Càritas, Mari Planas, indicava a Viu Molins de Rei que l’objectiu era ajudar a unes 60 famílies. Finalment, han pogut ajudar a 65.

Els aliments que s’han recollit són pasta, llet, sucre, cafè, galetes, farina, oli, llegums, arròs, llaunes, olives, sucs, torró, neules i similars. La recollida s’ha realitzat entre el dissabte 10 i el diumenge 18 de desembre al despatx parroquial i a les diferents esglésies de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades