Dos conductors imprudents es barallen al mig de l’autovia

Una picabaralla entre dos turismes a l’A-2 posa en perill a la resta de vehicles. Un camioner l’enregistra amb la càmera del seu vehicle des de Sant Andreu de la Barca fins a Sant Vicenç dels Horts, on s’aturen els dos conductors al voral per barallar-se. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.

Un es pot esperar trobar-se de tot a la carretera. Però, segurament, una escena bastant insòlita és veure una baralla entre dos conductors al bell mig de l’autovia. Això va passar el passat dimarts a l’A-2, a l’alçada de Sant Vicenç dels Horts, poc després de passar per sota del pont de Molins de Rei a un quart d’onze del matí.

Tot va començar quan el conductor d’un vehicle vermell i un altre negre tenen algun enfrontament mentre circulen per l’autovia i un d’ells decideix molestar a l’altre, alentint la velocitat davant seu, frenant bruscament i impedint ser avançat amb perillosos canvis de carril. En una d’aquestes accions imprudents estan a punt de provocar que un camió que circulava pel carril central xoqui amb ells.

El conductor d’una grua que porta una càmera al frontal circulava per l’autovia en aquell moment i va enregistrar els fets des de Sant Andreu de la Barca fins passat Sant Vicenç dels Horts, quan els conductors enfrontats decideixen aturar-se al voral i estan a punt de barallar-se i agredir-se físicament. El conductor de la grua, que té un blog on explica el que va passar, aconsegueix l’agressió física i intenta mediar entre els dos, com es pot veure en la seqüència completa del vídeo. Després d’uns moments de tensió, els dos conductors decideixen posar fi a la discussió, com recull la gravació íntegra penjada pel gruista a Youtube.

Les imatges les ha fet arribar als Mossos d’Esquadra, que estan investigant si els dos conductors imprudents poden ser imputats d’un delicte contra la seguretat del trànsit.

Recomanacions personalitzades