Un jove de Molins de Rei parla sobre el seu trasplantament a La Marató de TV3

Pau Morraja va assistir al programa solidari de TVC per explicar com va ser el seu trasplantament de fetge que qualifica com “molt bèstia”. L’adolescent molinenc va explicar la seva experiència davant les càmeres amb molta maduresa. “Sóc com sóc per tot el que m’ha passat”, va assegurar Morraja.

El molinenc de només 13 anys, Pau Morraja, va participar el passat diumenge a La Marató de Tv3 per explicar com ha patit en primera persona els dos trasplantament de fetge als 4 i als 6 anys. Segons ha explicat, l’han fet un trasplantament dues vegades perquè el primer va donar alguns problemes.

Morraja reconeix que la seva experiència l’ha fet madurar com a persona: “A mi m’ha fet una persona lluitadora” i qualifica un trasplantament com “una cosa molt bèstia ja que significa modificar el teu cos”. El jove molinenc també va indicar demostrant la seva maduresa davant les càmeres que “psicològicament, t’afecta molt, sobretot si ets un bebè com jo era”. Morraja va assegurar durant l’entrevista: “Sóc com sóc per tot el que m’ha passat”.

Fes click a la imatge per veure el vídeo a la web de TV3

 

Recomanacions personalitzades