El Consorci de Comerç de Catalunya aporta 10.560 euros per dinamitzar el Mercat Municipal

L’Ajuntament de Molins de Rei i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya han signat un conveni per impulsar diferents activitats de dinamització comercial al Mercat Municipal. El Consorci de Comerç aportarà un total de 10.560 euros.

Xavi Paz, Josep Maria Recasens i Joaquim Martí van signar el conveni al despatx d'Alcaldia // Ajuntament de Molins de Rei

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, una entitat de la Generalitat que gestiona les polítiques públiques de promoció d’aquests tres sectors a Catalunya, aportarà 10.560 euros dins del projecte municipal de dinamització comercial del Mercat Municipal.

El conveni permetrà l’impuls d’actuacions que ja es duen a terme com el concurs de coradella durant la Fira de la Candelera, l’acció de dinamització durant el Carnestoltes i les accions de dinamització de Sant Jordi i Nadal. En aquest últim període, es destinaran esforços a potenciar accions com els guarniments, sortejos, un servei lúdic infantil entorn el Nadal i una campanya de Nadal anomenada “Una passejada amb carro”.

El conveni també dóna suport a l’acció de promoció de productes en una campanya anomenada “Dimecres al Mercat” i la col·laboració en les Jornades Gastronòmiques que s’organitzen durant la Festa Major de Sant Miquel.

Amb els diners aportats pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya també es finançaran activitats que ja es duen a terme com cursos de cuina, tastos, monogràfics gastronòmics i activitats infantils entorn els hàbits alimentaris. Per últim, es promouran campanyes de promoció com un “Rasca i Guanya”.

La signatura del conveni entre l’Ajuntament i el Consorci es va formalitzar el dilluns 19 de desembre amb Josep Maria Recasens, director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Per part de l’Ajuntament, van ser presents l’alcalde Xavi Paz i el tinent d’alcalde Joaquim Martí. Per a Paz, aquest conveni reconeix “el paper de motor comercial del Mercat Municipal i la bona tasca que s’està duent a terme”. L’alcalde també ha remarcat l’impuls que representa la inversió de 10.560 euros per part del Consorci “en un moment en què cal aprofitar al màxim tots els recursos públics”.

Recomanacions personalitzades