El bàsquet masculí tanca l’any amb la setena victòria consecutiva

El CE Molins de Rei arriba a les vacances de Nadal en el seu millor moment de forma. La victòria contra el Calafell (66-73) és la setena consecutiva dels homes de Juan Couto. 

“Ara mateix no hi ha qui ens aturi”. Les paraules del capità del sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei, Miquel Sànchez, a Viu Molins de Rei resumeixen l’estat de gràcia que viu l’equip abans d’arribar a les vacances de Nadal.

L’equip finalitza el primer tram de la competició tercers a la classificació i amb un balanç més que positiu: 10 victòries i 3 derrotes. 7 d’aquestes victòries han estat aconseguides de forma consecutiva durant els últims tres mesos. L’última, aquest cap de setmana a la pista del Calafell.

Els entrenats pel gallec Juan Couto van sortir una mica despistats a la pista, el que va permetre a l’equip local fer un primer parcial de 9 a 2. La distància es va capgirar durant el segon període on el CE Molins de Rei es va fer fort aconseguint arribar al descans amb 35-42 a l’electrònic.

Durant els primers minuts del tercer quart el Calafell es va apropar però quan l’equip local es va posar a només un punt va aparèixer la principal virtut dels molinencs: la gran defensa. A més a més, el joc interior encapçalat per David Amigó i Jordi de Ugarte va permetre gaudir de moltes alternatives ofensives i va decantar el partit a favor del CE Molins de Rei.

L’equip no torna a la competició fins el proper 15 de gener. Aquesta aturada pot trencar amb el ritme de victòries d’un CE Molins de Rei al qual li hagués agradat que les festes fossin una mica més tard.

Recomanacions personalitzades