El Club Gimnàs Molins de Rei aconsegueix un espai propi per entrenar

Després de més de sis mesos sense un lloc adient per entrenar, el Club Gimnàs Molins de Rei s’ha fet amb una nau al polígon Riera del Molí. “S’ha fet un pas endavant, és un lloc totalment adient per la pràctica de la gimnàstica”, assegura la presidenta del Club.

El Club Gimnàs va participar en un torneig amistós aquest cap de setmana a Vic // Javier Cobler

El tancament del Molí durant el mes de juny va deixar al Club Gimnàs Molins de Rei en una situació més que complicada. L’entitat, amb més de 30 anys d’història, no tenia un espai propi ni adient per poder realitzar la seva pràctica esportiva.

Després de sis mesos d’agonia, però amb les noies continuat amb els seus grans resultats,  sembla que aquesta situació arriba al seu final. L’entitat ha aconseguit una nau al polígon del Molí de més de 500 metres quadrats. La presidenta del Club Gimnàs, Isabel Gabalda, afirma que el nou espai “és totalment adient per la pràctica de la gimnàstica” ja que “té una bona alçada, està totalment equipada i té uns vestidors nous”, segons ha comentat en declaracions a Viu Molins de Rei.

Gabalda creu que “s’ha fet un pas endavant” ja que la nova nau “és un espai molt millor del que teníem en el Molí, allà hi havia una columna cada 4 metres i ara podrem repartir els aparells en condicions” explica la presidenta il·lusionada.

L’operació ha estat possible gràcies a l’esforç econòmic de l’Ajuntament de Molins de Rei, el qual paga el 100% del lloguer de la nau, i dels pares i mares de les pròpies esportistes que van fer un procés de cerca de possibles localitzacions. L’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz, creu que d’aquesta manera “s’ha complert el nostre compromís d’oferir un espai amb condicions al Club Gimnàs. És un pas endavant i seguirem treballant perquè disposi d’unes instal·lacions definitives al nou Ricard Ginebreda”. El Club Gimnàs entrenarà a la nova nau fins que es completin les obres del camp municipal de futbol del barri del Canal, on hi ha un espai reservat per la pràctica de la gimnàstica.

Les esportistes encara no poden utilitzar el nou equipament ja que la nau encara no té subministrament elèctric, però esperen poder estrenar l’espai abans de finals d’any.  Quan arribi el moment, les gimnastes molinenques podran gaudir del seu esport en plenitud després de 30 anys ja que els antics espais on van estar, el Molí, Federació Obrera i algunes escoles, no complien amb els requisits necessaris per practicar la gimnàstica en bones condicions.

Recomanacions personalitzades