L’Atlètic Incresa veu escapar la victòria contra el Cervelló

L’equip del barri del Canal empata (1-1) contra el Cervelló després de fallar un penal als últims minuts.

Tot i estar a punt de fer-ho, l’Atlètic Incresa no va ser capaç d’emportar-se el partit a casa contra el Cervelló aquest cap de setmana. La primera part del partit es va presentar, com sempre, amb un Incresa molt persistent jugant durant tot el partit amb un 4-1-4-1 amb intensitat.

Els dos equips estaven força igualats. Cadascú intentava atacar fidel al seu estil i el porter molinenc, Ivan Comas, va fer algunes aturades de mèrit. La sort va arribar per l’equip de Carlos Fuentes amb increible gol del davanter Jordi Pons, aconseguint esquivar al porter del Cervelló.

Durant la segona part els dos equips van efectuar canvis. Dídac Pruna i  Moreta van sortir per part de l’equip local. Marc Comas  va igualar el partit però la Incresa, com sempre, va seguir lluitant. Jona Nuñez va fer una espectacular xilena que va animar als seus companys.

A pocs minuts del final arriba un dels moments clau, amb un penal a favor de l’Atlètic Incresa. Carlos Ruiz va assumir la responsabilitat però no va poder transformar la pena màxima, deixant escapar la possibilitat de la victòria i conformant-se amb l’empat a 1.

Fins aquí la primera part de la temporada. La competició tornarà després de les festes. El coordinador, Aitor Segura, assegura que “l’equip seguirà entrenant durant aquestes festes per no perdre la bona forma”. L’Atlètic Incresa ocupa la tretzena posició a la classificació del grup vuitè de Tercera Catalana.

Recomanacions personalitzades