Els Mambo Jambo ofereixen una sessió de swing i rythm’n’blues a la Traska Truska

El diumenge 18 de desembre, la Traska Truska acaba l’any amb una gran sessió de swing i rhytmn’n’blues a càrrec dels Mambo Jambo, el nou projecte de quatre reconeguts músics: Dani Nel·lo, Mario Cobo, Ivan Kovacevic i Anton Jarl. Les entrades ja s’han exhaurit.

Les entrades pel concert s'han exhaurit // Mambo Jambo

Mambo Jambo és el nou projecte del gran saxofonista Dani Nel·lo, conegut per haver estat membre dels mítics Los Rebeldes i per haver creat formacions con Nel·lo y La Banda del Zoco i Vértigo. Al saxofonista, li acompanya el guitarrista Mario Cobo, membre de Nu-niles; el contrabaixista Ivan Kovacevic, músic de l’escena del blues i el swing que també visitarà la Traska Truska amb el Bernat Font Trio; i el bateria, Anton Jarl, gran bateria de blues i jazz que en els darrers anys ha visitat diverses vegades el cicle ContraBaix com a bateria de Tandoori Lenoir.

El concert serà aquest diumenge a les 19.30h a la Traska Truska. Les entrades ja s’han exhaurit. Els organitzadors asseguren que serà “una sessió musical calenta i frenètica a la vegada, on es podrà gaudir de l’esperit intens de la música negra”. Amb aquests ritmes de swing i rhytm’n’blues es tanca la programació del 2011 de ContraBaix a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *