El Molins de Rei CF acaba el 2011 amb una victòria in extremis

El conjunt molinenc va haver de remuntar un gol local. Els gols d’Àlex Agudo al 52 i Carles Capella al 89 han fet possible la remuntada del Molins a Corbera (1-2).

El Molins de Rei CF gaudirà ara de les vacances // Adrià Casaín

L’últim partit de l’any pel Molins de Rei Club de Futbol havia d’acabar amb victòria i així va ser. En un partit molt calent on el Corbera ha acabat amb dos homes menys, el toc dels homes de Joan Garcia ha servit per guanyar.

Al minut 21 de la primera part s’avançaven els locals, però a partit d’aquí el Molins va començar a controlar el partit i a tenir les millors ocasions. A la segona part, Àlex Agudo ha fet l’empat, però el Molins encara en volia més. Mereixia guanyar aquest últim partit de l’any i sumar els tres punts.

El Corbera ha acabat amb nou jugadors i en els minuts finals aquesta diferencia numèrica ha estat molt important. A un minut per acabar el partit, el màxim golejador de l’equip, Carles Capella, ha fet el gol de la victòria i tota la expedició molinenca que hi havia a la grada del Municipal de Corbera ha embogit.

Això ha suposat la setena victòria de la temporada pel Molins. Ja suma 23 punts i és sisè a la taula, empatat a punts amb el cinquè classificat, el Vista Alegre. El Molins acumula quatre victòries consecutives i en aquestes quatres últimes jornades disputades, el Molins ha escalat vuit llocs a la classificació. D’aquesta magnífica forma el Molins tanca el 2011 i ara toca prendre un descans ben merescut i no abusar del torrons, ja que el 8 de gener torna la lliga al Municipal Josep Raich contra el Castellbisbal.

Recomanacions personalitzades