Molins de Rei acull la manifestació comarcal en contra de les retallades

La manifestació comptarà amb la presència de diferents plataformes del Baix Llobregat. El punt de trobada és el pont de Quatre Camins on es tallarà la circulació. Els organitzadors esperen arribar als 400 participants. 

Aquest diumenge és un dia clau per la plataforma Molins contra les retallades. El col·lectiu ha aconseguit que la vila esdevingui referent comarcal de les reivindicacions en contra de les polítiques de la Generalitat de Catalunya. És per això que diumenge a les 12 del migdia el pont de Quatre Camins, entre Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts, serà el punt de referència d’aquesta manifestació amb acampades i plataformes del Baix Llobregat.

S’espera la presència de diferents col·lectius en contra de les retallades de la comarca així com la de diferents representants del moviment 15-M. Segons els organitzadors de la manifestació es compta amb l’assistència de “com a mínim 400 persones” que tallaran la circulació al pont de Molins de Rei.

L'última concentració va aplegar a unes 40 persones // Jose Polo

Un èxit de la mobilització pot significar una empenta per la plataforma Molins contra les retallades que ha vist perdre poder de convocatòria durant els últims temps. Després de 16 setmanes consecutives manifestant-se, el moviment ha decidit fer concentracions a la Plaça de la Vila arribant. Fins el moment ja ha sortit 20 cops als carrers de Molins de Rei en contra de les retallades. Durant les últimes concentracions una quarantena de persones aproximadament s’han trobat a la plaça de la Vila.

 

Recomanacions personalitzades