Càritas inicia la campanya de recollida d'aliments per Nadal

Càritas realitza una recollida d’aliments que es repartiran entre les famílies més necessitades de Molins de Rei abans de les festes de Nadal. Entre el dissabte 10 i el diumenge 18 es recolliran els aliments a les diferents esglésies de Molins de Rei.

Càritas parroquial de Molins de Rei atén habitualment a les famílies més necessitades amb “vals” per aliments i altres necessitats bàsiques. Davant la situació de crisi i creixent demanda, han organitzat per tercer any consecutiu una recollida d’aliments per repartir abans de les festes de Nadal. L’any passat es van repartir uns “lots de Nadal” a 50 famílies. Segons la coordinadora de Càritas, Mari Planas, “l’objectiu d’aquest any és poder ajudar a unes 60 famílies”.

Els aliments que recolliran són pasta, llet, sucre, cafè, galetes, farina, oli, llegums, arròs, llaunes, olives, sucs, torró, neules, etc. La recollida d’aliments de Càritas es fa entre el dissabte 10 i el diumenge 18 de desembre.  Els dies feiners es poden entregar aliments entre les 17.30 i les 19.30 hores al despatx parroquial. Dimarts 13 i dijous 15, en el mateix horari, també serà possible fer-ho a la capella de Sant Isidre. Dissabte i diumenge també es recolliran aliments a totes les misses de les diferents esglésies de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades