Molins es posa la gorra contra el càncer

Molins de Rei té un cap de setmana ple d’activitats en contra del càncer en col·laboració amb l’AFANOC, associació d’ajuda als nens amb càncer. Dissabte, un seguit d’actuacions al Foment Cultural i Artístic i diumenge, festa infantil a l’escola Alfons XIII. Diferents entitats de la vila recolzen aquesta iniciativa. 

Dissabte dia 10 comença un cap de setmana especial a Molins de Rei. Al Foment Cultural i Artístic entre les 6 i les 8 de la tarda es fa un festival solidari per recaptar fons amb l’objectiu d’ajudar als nens i nenes amb càncer. Hi participaran Sergi Buka, Pas a Pas, Espai Xirgu, Albertmag, l’Escola Municipal de Música Julià Canals i la coral infantil el Molinet. L’entrada serà de 5 euros.

I diumenge dia 11, de 10 del matí a 2 de la tarda, es celebra la tradicional festa infantil al pati de l’escola Alfons XIII amb la participació de diferents entitats de la vila com El Camell, El Cuc, L’Entxuscat, els Gegants i els Matossers. A més a més, els globus inflables faran les delícies dels més petits de la casa.

Tot els beneficis de les dues iniciatives aniran destinats a l’AFANOC, associació d’ajuda als nens amb càncer. A les dues activitats es podrà comprar la gorra que fa d’emblema de la campanya de nadal d’aquesta associació solidària.

Recomanacions personalitzades