El futbol base del Molins de Rei CF participa a La Marató de TV3

El passat dijous 8 de desembre es van realitzar al Municipal Josep Raich un seguit de partits de futbol organitzats pel Molins de Rei CF, amb la intenció de recaptar fons per la present edició de La Marató de TV3.

El juvenil va perdre contra un dels equips més importants de Catalunya // Adrià Casaín

L’esport, una vegada més, posant el seu granet de sorra per tal de fer una societat més justa. Durant tot el dijous van passar la majoria dels equips del futbol base del Molins de Rei CF i es van enfrontar a diferents equips de la comarca. L’entrada costava 2 € que aniran a parar al programa benèfic de  Televisió de Catalunya.

Al torneig hi van assistir equips de tots els nivells, des l’Atlètic Incresa o l’Escola de Futbol Baix Llobregat, tots dos de Molins de Rei, fins al FC Barcelona i RCD Espanyol. Però el partit més esperat per tots va arribar a les set de la tarda i va enfrontar al Juvenil A del Molins de Rei CF, entrenat per Jordi del Estal, contra la Damm CF. Els molinencs van perdre per 1-6, tot i fer un bon partit.

Aquest any La Marató està dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits i el proper 18 de desembre es farà la tradicional marató televisiva a TV3. Les aportacions econòmiques es poden fer trucant al 905 11 50 50.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *