Doble victòria del bàsquet de Molins de Rei

El sènior masculí i el sènior femení del CE Molins de Rei guanyen i segueixen amb la seva bona ratxa.

El sènior femení va guaynar contra un rival directe // basquet-molinsderei.blogspot.com

El masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei ja porta 6 victòries consecutives. Els de Juan Couto són en el moment més dolç de tota la temporada i es mostren sòlids tant dins com fora de casa i contra tota mena d’equips. El cap de setmana passat van aconseguir la victòria a casa contra el Pallejà de manera contundent (71-55). El Molins portava tres enfrontaments perdent contra l’equip veí.

L’anotació va estar molt repartida i Teo Fernández va ser el màxim anotador molinenc amb 12 punts. Això significa que el bon moment del Molins es deu més a la dinàmica del grup que al bon moment de forma de les individualitats. L’equip és queda ara a només una victòria del segon classificat de Segona Catalana, La Palma, i aquest cap de setmana descansa.

El femení aconsegueix una victòria de mèrit a la pista del Calaf

Per la seva banda, el femení del Club Esportiu Molins de Rei també ha aconseguit una nova victòria. En aquest cas a la pista del Calaf i amb una anotació molt baixa per part dels dos equips (38-47). Les de Pere Galimany van fer-se amb el partit a l’últim període on es va arribar amb el marcador igualat amb un parcial de 0 a 9 en els primers minuts del quart.

El Calaf és un dels rivals directes en la lluita per la permanència i han fet patir als equips més potents de la categoria a la seva pista. Amb 3 victòries en els 4 últims partits l’equip va fent camí cap al seu objectiu d’aquest any. De la mateixa manera que els nois, les noies descansen aquest cap de setmana.

Recomanacions personalitzades