El doctor Francisco Fàbrega és homenatjat com a Fill Predilecte de Molins de Rei

Un acte molt emotiu al Foment Cultural i Artístic va servir per celebrar el nomenament del doctor Francisco Fàbrega com a Fill Predilecte de Molins de Rei. La distinció s’ha atorgat en reconeixement a tota una vida dedicada a la salut dels molinencs.

El passat diumenge 27 de novembre Impuls Associació Cultural i altres entitats, juntament amb la família de l’homenatjat, van organitzar una gran festa dedicada al doctor més popular de Molins de Rei. El teatre del Foment va lluir un pati de butaques ben ple que va alçar-se aplaudint quan el doctor Fàbrega va pujar a escena, ja al final de la celebració.

El doctor Francisco Fàbrega i Xumetra ha estat cap local de Sanitat, director de la Clínica del Sagrat Cor de la vila – origen de l’actual Clínica de Molins de Rei -, va impulsar la creació del servei d’urgències nocturnes i de cap de setmana a la seu de la Creu Roja, entre d’altres mèrits.

El doctor Fàbrega va estar acompanyat de tota la seva familia en la part final de l'acte // J.R.

Durant l’acte, molt emotiu, es va mostrar un vídeo que recollia records de diferents molinencs i molinenques sobre el doctor. La cerimònia de nomenament com a Fill Predilecte va comptar amb les intervencions de tres persones molt rellevants per a l’homenatjat: Pere Madorell, Sergio Bonafonte i Josep Canals, actual director de la Clínica de Molins de Rei. També van tenir la paraula el regidor de cultura de Molins de Rei, Joan Ramon Casals i l’alcalde de la vila, Xavi Paz. Durant les intervencions, un seguit d’imatges de la vida del doctor es projectaven al fons de l’escena.

L’acte va acabar amb l’entrada de tota la família a l’escenari juntament amb la sorpresa d’uns amics vinguts expressament des d’Alemanya. El doctor Fàbrega va dirigir-se al públic donant les gràcies per la vetllada i expressant “l’enorme felicitat” que sentia, tot i que amb prou feines va poder parlar, ja que l’emoció li ho impedia.

El nomenament de Francisco Fàbrega com a Fill Predilecte de Molins de Rei va ser aprovat per unanimitat al ple municipal del passat dijous 24 de novembre.

Recomanacions personalitzades