Presó sense fiança pel camioner begut detingut a l'autopista

El jutge ha decretat presó provisional i sense fiança pel xofer d’un camió que va ser detingut a Molins de Rei el passat dissabte després d’anar circulant de banda a banda de l’autopista superant sis vegades la taxa d’alcoholèmia.

El conductor va ser interceptat a l'alçada de Molins de Rei i va ser desviat a la benzinera de l'autopista // Servei Català de Trànsit

El conductor va ser detingut el passat dissabte a la nit a l’AP-2 en direcció Barcelona a l’alçada de Molins de Rei, després de provocar dos accidents, circular sense un pneumàtic i posar en greu perill la seguretat dels conductors que circulaven per l’autopista al anar en ziga-zaga sense control.

El camioner va ser detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit. Dos dies després, el jutjat d’instrucció número 2 de Sant Feliu de Llobregat ha decretat presó provisional i sense fiança pel conductor.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutge ha pres declaració durant el dilluns al conductor i l’ha imputat un delicte de conducció temeraria.

L’imputat és Adam K., de 45 anys d’edat i natural de Polonia. En el moment de la detenció superava sis vegades la taxa d’alcoholèmia permesa.

Recomanacions personalitzades