El CN Molins de Rei torna a guanyar

L’equip absolut A de waterpolo del CN Molins de Rei suma tres punts a casa contra el A.R. Concepción en un partit irregular que acaba amb una ajustada victòria (9-8).

El partit va començar de la millor manera possible: un Club Natació Molins de Rei que recordava els seus millors temps, bona defensa, bon atac i un 5 a 2 a favor a la mitja part. Però sempre hi ha uns minuts en els que l’equip es despista i això fa que mai s’escapin del tot en el marcador.

Mentre que el Concepción aprofitava les vàries expulsions que el Molins va patir durant el partit, l’equip local no sabia aprofitar les expulsions del contrari. Tot i això, es va veure un Molins més en forma i més ficat en el partit que durant el començament de temporada, en el que es veia un equip dispers, espès i desconcentrat.

Durant el tercer quart, el Concepción va trobar en aquests minuts la oportunitat per empatar i intentar fer-se amb els tres punts de la victòria. El Molins de Rei no estava tan derrotat com per deixar perdre els punts dels partits a casa i, amb molta igualtat al marcador i notant el públic agonitzant, es va mantenir el resultat sense donar opció als visitants a empatar el partit. Al final, després de molta tensió, victòria ajustada per 9 a 8.

La propera jornada tornarà a ser fora de casa, però serà un desplaçament molt menys llunyà que els últims, a l’Hospitalet. Després d’aquest partit, els jugadors tindran un mes de gener sense cap partit. Un calendari particular que pot fer mal a l’equip, que actualment es troba tercer a la classificació, empatat a punts amb el A.R. Concepción, i 6 punts per sota del CN Helios, líder de la classificació, seguit del Echeneyde, a 5 punts dels molinencs.

Recomanacions personalitzades