Sílvia Guillén pren possessió com a nova regidora d'Esquerres per Molins de Rei

La nova regidora d’Esquerres per Molins de Rei, Sílvia Guillén, va prendre possessió de l’acta de regidora en el ple municipal del mes de novembre. Guillén va mostrar el seu desig d’ajudar a “recuperar la confiança en la classe política” i la intenció de buscar consensos “per fer avançar Molins de Rei”.

Sílvia Guillén a la presentació de la llista d'Esquerres per Molins de Rei // David Guerrero

Sílvia Guillén va prendre possessió com a nova regidora d’Esquerres per Molins de Rei en el darrer ple municipal. Guillén ocupa el seient de Víctor Puntas, que va abandonar l’Ajuntament el passat mes d’octubre després de 12 anys participant a la política municipal. La periodista que ocupava el número 3 de la llista d’Esquerres per Molins de Rei com independent dóna així el salt a la política, acostumada fins ara a viure la política “des de la barrera”, com ella mateixa va apuntar en un breu discurs després de prendre possessió de l’acta de regidora.

“No vull que em faci vergonya dir que em dedico a la política”, va apuntar Guillén, expressant la seva intenció per ajudar a que la ciutadania “recuperi la confiança en la classe política”. Segons la nova regidora “si hi ha una cosa en crisi, és la classe política”.

Per això, es va mostrar compromesa amb el nou càrrec que estrenava i va apuntar la intenció de treballar en favor dels col·lectius més desafavorits de la vila. Guillén, des de l’oposició, també va estendre el braç a l’equip de govern i va mostrar el seu desig d’“arribar al màxim de consensos possibles per fer avançar Molins de Rei”.

Recomanacions personalitzades