Espai Xirgu i Filagarsa tornen amb premis del concurs de teatre de Calaf

Filagarsa ja no és l’únic grup teatral molinenc que arrossega premis aquesta temporada. Espai Xirgu ha tornat del concurs de Calaf amb un guardó al millor actor de repartiment. Filagarsa ha estrenat la llista de premis del nou muntatge amb sis reconeixements.

Tant Espai Xirgu com Filagarsa van participar al concurs de teatre de Calaf i tots dos van tornar  a Molins de Rei amb premi. Espai Xirgu va presentar “Després de la pluja”, de Sergi Belbel, obra per la quan s’han endut el premi al millor actor de repartiment per Víctor Marcos, que interpreta a un repartidor de l’empresa que engloba a tots els personatges de l’obra. Un paper bastant compromès que l’ha dut a emportar-se el primer premi de la encara curta història del grup teatral de recent aparició.

Filagarsa, per la seva banda, acostumats als premis, acaba d’abandonar “Besa’m Kate” amb un sentit acomiadament però això no implica el final dels guardons, ja que porta l’espectacle “Vides”, presentat a Molins aquest setembre, de bolos per tot arreu. És precisament el mateix concurs de Calaf el que ha estrenat la llista de premis del nou muntatge amb 6 guardons: primer premi d’il·luminació, primer premi d’escenografia, segon premi de direcció, segon premi a la millor companyia, segon premi a l’actriu principal (Montse López) i tercer premi a l’actor principal (Marc Gómez).

Recomanacions personalitzades