Detingut un camioner begut que circulava en ziga-zaga per l'autopista

Els Mossos d’Esquadra van detenir la nit de de dissabte el xofer d’un camió que va provocar diversos accidents a l’AP-2 i circulava en ziga-zaga sota els efectes de l’alcohol. El camioner va perdre un pneumàtic i va seguir circulant perillosament fins que va ser detingut a l’alçada de Molins de Rei.

El conductor va ser interceptat a l'alçada de Molins de Rei i va ser desviat a la benzinera de l'autopista // Servei Català de Trànsit

Els sistemes d’emergència van rebre diverses trucades alertant de la presència d’un camió de gran tonatge que posava en greu perill a la seguretat de la via durant el vespre de dissabte. Els conductors que anaven per l’autopista AP-2 en direcció Barcelona alertaven d’una conducció erràtica i perillosa per part del camió.

En el moment de la seva detenció, en el tram entre el Papiol i Molins de Rei, el camió provocava una retenció important de vehicles que circulaven a una velocitat molt lenta i per darrera del camió per evitar accidents ja que el conductor mantenia una trajectòria en ziga-zaga. El camió anava sense un dels pneumàtics i anava de banda a banda però mantenint el control. Tot i això, va provocar dos accidents en el moment de perdre la roda.

Ja a l’alçada de Molins de Rei, la patrulla policial, mitjançant l’ús del sistema de llums i sirenes policials, va aconseguir fer aturar al conductor al voral dret de la via i posteriorment va fer-lo sortir de la cabina.

Segons els Mossos d’Esquadra, el detingut és Adam K., polonès de 45 anys, que conduïa en un estat d’intoxicació etílica evident. La prova d’alcoholèmia va donar una taxa de 0.90 mg/l, sis vegades per sobre del límit permès. El conductor va ser detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Recomanacions personalitzades