El Molins de Rei CF s’emporta el derbi local

El partit més esperat per les dues aficions de Molins de Rei va arribar i no va decebre ningú. El Molins va ser superior i un gol a cada part van servir per donar la victòria als homes de Joan Garcia per 2 a 0.

El Municipal Josep Raich estava ple per veure el derbi // Adrià Casaín

S’esperava un partit dur, físic per tots dos equips, i així va ser. El Municipal Josep Raich estava ple a vessar, hi havia molt bon ambient i germanor entre les aficions del Molins de Rei Club de Futbol i de l’Atlètic Incresa.

El Molins va començar millor el matx, tenint la possessió de la pilota, la Incresa esperava els molinencs al seu camp i esperaven a robar i arrancar ràpid un contraatac. Abans del minut vint de partit es va avançar el Molins, Carles Capella va llançar una falta molt llunyana que va sorprendre a Ivan Comas, el porter visitant.

L’enfrontament  va seguir amb el mateix argument, l’Atlètic Incresa arriscava poc, però gràcies als seus extrems ràpids i a la gran qualitat del seu davanter, Jordi Pons, van causar varies ocasions de perill a la porteria de Ferran de Palol.

A l’inici de la segona part, el Molins va sortir amb més intensitat i als deu minuts de la segona Àlex Agudo va definir una bona jugada col·lectiva amb un bon gol. El Molins ja estava més segur i tranquil amb el 2 a 0 al marcador i la Incresa va començar a arriscar més. Tot i la certa superioritat del Molins de Rei CF, la Incresa no va baixar mai el cap.

A deu minuts del final, Fran Campo, davanter del Molins, va ser expulsat per rebre la segona groga. Deixant de banda aquest fet intranscendent, el partit no va tenir accions polèmiques i el derbi va acabar sense incidències. Amb el xiulet final, els dos equips es van saludar amistosament i es van acomiadar fins el proper 5 de maig, data en la qual es disputarà l’Atlètic Incresa – Molins de Rei de la segona volta.

Una dada remarcable  de l’evolució del Molins de Rei CF és que entre  la primera i la setena jornada els homes de Joan Garcia només van sumar 5 del 21 punts possibles, però de la jornada 8 a la 13 (l’actual) el Molins ha aconseguit 15 dels 18 punts possibles. És una mostra més del gran moment de forma del Molins i que  alguns jugadors han  hagut d’ adaptar-se a poc a poc, però ara ja ho han aconseguit i es troben en ratxa.

Per la seva banda, l’Atlètic Incresa no pot fer un drama d’aquesta ensopegada. L’equip entrenat per Carlos Fuentes és capaç de guanyar a qualsevol equip de la categoria en el seu primer any a la nova Tercera Catalana. Els del barri del Canal són a la zona templada de la classificació.

Recomanacions personalitzades