El CFS Molins 99 presenta els seus equips

El CFS Molins 99 omple de blau el pavelló de La Sínia en el dia de la presentació oficial dels equips.

Dijous 1 de desembre, el Club Futbol Sala Molins 99 ha fet la presentació oficial de tots els equips. Amb la presència de l’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz, el “blau royal” ha cobert tota la pista de porteria a porteria.

La vetllada, presentada per en Jaume Solé, ha començat amb la desfilada de tots els esportistes, coordinadors, entrenadors, delegats i auxiliars. A continuació, en Jaume Molins, president de l’entitat, ha fet un petit discurs ressaltant la importància de l’esport en el dia a dia. En la seva intervenció, l’alcalde, Xavi Paz, ha felicitat al club per la seva tasca en la formació dels nois i noies. Per acabar, s’han fet les fotografies dels equips i finalment la foto de tot el grup.

Foto de família del CFS Molins 99 // CFS Molins 99

Recomanacions personalitzades