Unanimitat al ple municipal per nomenar Fill Predilecte al doctor Francisco Fàbrega

El nomenament del doctor Francisco Fàbrega i Xumetra com a Fill Predilecte de Molins de Rei va ser aprovat per unanimitat al ple municipal del passat 24 de novembre. Tots els partits van a votar a favor del reconeixement al popular doctor molinenc.

El doctor Francisco Fàbrega i Xumetra ha estat cap local de Sanitat, director de la Clínica del Sagrat Cor de la vila – origen de l’actual Clínica de Molins de Rei -, va impulsar la creació del servei d’urgències nocturnes i de cap de setmana a la seu de la Creu Roja, entre d’altres mèrits.

“Ha dedicat tota la seva vida professional al servei de la vila de Molins de Rei amb dedicació i entrega més enllà del que seria exigible, tractant sempre als seus pacients amb una deferència i afabilitat exquisida”, va destacar el regidor de Cultura, Joan Ramon Casals, en l’expedient recollit per acreditar els mèrits fets per ser nomenat Fill Predilecte. El ple municipal del passat dijous 24 de novembre va aprovar la proposta per unanimitat.

El portaveu del PP, Emilio Ramos, va mostrar-se especialment il·lusionat amb el nomenament de fill predilecte a Francisco Fàbrega ja que, segons va explicar Ramos, ha estat el seu metge durant 42 anys. “Ha fet una bona trajectòria, és un reconeixement molt merescut”, va concloure Ramos.  El portaveu d’ICV, Ivan Arcas, va destacar el paper del doctor Fàbrega. “És un personatge molt apreciat i molt estimat per tothom, és difícil que tothom en parli bé d’algú i d’ell ho fan, això diu molt”,va apuntar Arcas.

La portaveu d’Esquerres per Molins de Rei, Sílvia Guillén, va destacar del seu currículum la creació d’un servei d’urgències nocturn i de cap de setmana a Molins de Rei. “Tenint en compte les circumstàncies actuals, més que fer-lo fill predilecte, hauríem de fer-li un monument a la Plaça de la Vila”, va bromejar la regidora que s’estrenava a la sala de plens aquell mateix dia. El portaveu de la CUP, Àlex Maymó, es va afegir a les felicitacions a la família i al premiat i va destacar “la importància de que la petició sorgeixi de les entitats com a prova de que la persona en qüestió té una estima destacada entre la gent de Molins de Rei”. L’alcalde va acabar la ronda de felicitacions als familiars presents a la sala destacant la importància de que “Molins tracti amb justícia una persona que és patrimoni del poble”.

Un dels seus fills va explicar que el doctor Fàbrega “diu que no sap si s’ho mereix, però està molt content i una mica sobrepassat al veure l’agraïment que li té la gent de Molins de Rei”. El fill va explicar al ple municipal com vivien de petits la feina del seu pare i va agrair el reconeixement tant a les entitats impulsores com al ple municipal.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Unanimitat al ple municipal per nomenar Fill Predilecte al doctor Francisco Fàbrega

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *