Mal moment del CN Molins de Rei

L’absolut A de waterpolo del CN Molins de Rei no acaba d’alçar el vol tot i millorar el seu joc respecte el dolent inici de temporada.

arxiu

Arxiu

L’equip arrossega un mes de partits fora de casa sense poder jugar una sola jornada a la Piscina Municipal. Equips com el Sevilla, l’Helios de Saragossa i l’Echeyde de Tenerife en la darrera jornada, han pogut amb les forces de l’equip que ja desitja tornar a la piscina del club.

L’última de les derrotes ha estat contra un dels grans favorits per guanyar la lliga enguany, l’Echeyde. Es tracta d’un equip format a partir del mateix Echeyde i l’antic Martianes, un equip de divisió d’honor que es va veure en molt mala situació econòmica i es va fusionar amb l’equip de Tenerife. Actualment és un equip en molt bona forma que compta amb l’ajuda de jugadors de divisió d’honor. Tot i així, el partit va ser molt igualat, però a l’últim minut va ser l’equip canari qui va treure pit i va marcar el gol de la victòria, l’únic gol que els separava de l’empat.

La propera jornada però ja és a casa. Aquest dissabte a l’horari habitual, a les 18h a la Piscina Municipal. Els molinencs esperen recuperar les forces després d’un mes que acaba amb la moral de qualsevol. El rival serà el CN Concepción, un equip madrileny que mai ha posat les coses fàcils als de casa amb victòries per la mínima en partits agonitzants.

Recomanacions personalitzades