Victòria treballada del femení d'handbol

El sènior femení d’handbol del CE Molins de Rei s’imposa per 25-31 a un Vilanova del Camí molt lluitador però desbordat pels contraatacs de les molinenques.

El Vilanova del Camí va començar amb una defensa forta i agressiva que va desesperar en alguns moments a les molinenques. La igualtat entre els dos equips es va fer present i el Molins de Rei mai va tenir una diferència de més de 2 gols, ja que el Vilanova mostrava un gran esperit de lluita, segons el blog del CE Molins de Rei.

Al descans es va arribar amb un empat a 12 al marcador, però Isa Rabassa va posar les piles a les seves jugadores al vestidor. La segona part va ser diferent, amb el Molins apretant en defensa i desbordant per complert en atac al Vilanova gràcies als ràpids contraatacs i les finalitzacions de les jugades proposades per l’atac molinenc. D’aquesta manera, les visitants es van anar allunyant en el marcador i la diferència va arribar a ser de 7 gols.

Les molinenques es van relaxar una mica en el tram final i a falta de 10 minuts el Vilanova del Camí es va apropar en el marcador. Una acceleració final del Molins va establir el 25-31 definitiu d’un partit en el que Sandra va ser la màxima golejadora amb 9 gols i Itxaso en va fer 5.

La classificació segueix igual, amb el Granollers al capdavant, tot just davant del Molins de Rei i l’Ascó, empatats a 14 punts. Aquest dissabte, a les 19.15h, les molinenques reben al poliesportiu municipal la visita del BM La Roca, immediat perseguidor a la classificació que pot posar les coses difícils a les locals.

Recomanacions personalitzades