El Punt Jove estrena blog

El servei d’informació juvenil intenta apropar-se als joves a través del seu llenguatge: internet. Amb la creació d’un blog es vol “anar a buscar els nois i noies de Molins de Rei i no pas esperar a que vinguin ells”, com succeïa fins ara.

El Punt Jove de Molins de Rei ha obert un blog,  www.pijmolinsderei.blogspot.com, com un instrument més per tal d’apropar-se als joves de la vila. El blog, dividit en seccions com habitatge, mobilitat o turisme aporta iniciatives innovadores com, per exemple, una guia per buscar feina. Un recull quinzenal d’activitats adreçades al jove organitzades per les entitats de la vila i l’Ajuntament serà un dels continguts que s’actualitzarà periòdicament.

Una de les coordinadores del Punt Jove, Vero Palasí, ha explicat en declaracions a Viu Molins de Rei que l’objectiu del blog és “tenir un mitjà més per apropar-se al jovent”. “Amb el blog volem anar a buscar els nois i noies de Molins de Rei i no pas esperar a que vinguin ells a nosaltres” ha indicat Palasí. Els responsables de Joventut s’han adonat ara que els joves estan a internet, i per això han fet aquesta iniciativa “també amb un clar esperit participatiu”. La intenció és que els usuaris del Punt Jove, a més de rebre informació, utilitzin el blog per fer arribar propostes o problemes.

El blog amplia la presència a Internet del Punt jove que ja comptava amb una pàgina web, una perfil d’usuari a Facebook i una llista de correu.

Recomanacions personalitzades