Enxampen a un molinenc circulant a 138 km/h en un tram limitat a 60

Un conductor ha estat denunciat per circular a 138 km/h a la carretera N-340 a l’alçada del pont de Molins de Rei, on la velocitat màxima és de 60 km/h. L’infractor és veí de la vila i ja  tenia múltiples denúncies de trànsit.

L'excés de velocitat va ser descobert en un control de velocitat al pont de Molins de Rei // Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han denunciat a un veí de Molins de Rei, de 28 anys i de nacionalitat espanyola, per circular a 138 quilòmetres per hora al pont de Molins, a l’alçada del caravaning de Quatre Camins, en direcció Molins de Rei. El tram on va cometre la infracció està limitat a 60 km/h, però el conductor denunciat anava a més del doble d’aquesta velocitat.

Els fets van succeir el passat 17 de novembre, segons han informat els Mossos d’Esquadra. Posteriorment, els agents policials van descobrir que el conductor ja tenia múltiples denúncies per diverses infraccions de trànsit.

  • Josep

    Que li retirin el carnet JA a aquest home. És un perill pels vianants de la vila i per tothom que es trobi a prop d'on ell es trobi circulant.
    Les normes estan per complir-les, ja que intenten garantitzar la seguretat de tothom.
    Em sembla una vergonya que passin coses així, sort que ningú ha pres mal.

    Salutacions.