Tornen els Premis Ràdio Molins de Rei

Ràdio Molins de Rei recupera els tradicionals premis de la ràdio actualitzant-los als nous temps i reduint el número de categories. Ja s’han obert les votacions a molinenc d’honor. L’acte de lliurament dels premis es farà el proper 16 de desembre. 

Els premiats seran guardonats amb una figura feta pel Cercle Artístic // Jose Polo

La ràdio pública de Molins de Rei recupera una de les seves tradicions, els Premis Radio Molins de Rei, després de tres anys d’absència provocada per la mort del seu director, Miquel Armengol.

Tot i que l’essència dels premis segueix intacta, l’emissora ha decidit fer una actualització de l’esdeveniment apropant-los a les noves tecnologies i suprimint algunes categories per fer-los més dinàmics. Enguany, els premis estaran organitzats en vuit categories: Cultura, Comerç i petita empresa, Innovació, Esports, Solidaritat, Educació, Premi comunicació Miquel Armengol i Molinenc/a d’honor.

Un jurat extern a l’equip de l’emissora i format per persones vinculades i expertes en les diferents matèries seran els encarregats d’escollir els guanyadors de totes les categories menys dues. El premi Comunicació Miquel Armengol serà escollit pels professionals de la “radio nostra” i es desviarà de la resta de premis ja que podrà ser atorgat a persones que no tinguin cap vinculació amb Molins de Rei. El guardó porta el nom de l’impulsor d’aquests premis, Miquel Armengol, com a reconeixement a la seva tasca feta per la ràdio i per Molins de Rei.

El premi pel molinenc/a d’honor serà escollit per votació popular dels ciutadans de Molins de Rei. Es pot votar trucant a l’emissora cada dia entre les 11.05 i les 11.20 hores del matí i al web www.premisradiomolinsderei.net. Els nominats són Manel Borrego (cap del Servei d’Atenció Municipal de l’Ajuntament de Molins de Rei), Salvador Ayala (president de l’Agrupació Folklòrica de Molins de Rei), Maribel Rodríguez (directora del grup de teatre Espai Xirgu), Rosa Camps (molinenca implicada en activitats artístiques de la vila i a favor de la gent gran), Joan Domenech (president del Cine Club Hal 2002) i Gemma Tribó (doctora en Història Contemporània i professora de la Universitat de Barcelona). Les votacions es podran fer fins el dilluns 12 de desembre.

Els candidats al premi Molinenc/a d'honor amb el cap de programació, Oriol Romeu, l'alcalde, Xavi Paz, i el primer tinent d'alcalde, Joan Ramon Casals// Ajuntament de Molins de Rei

Els premis no tenen dotació econòmica, els guardonats rebran una escultura dissenyada pel Cercle Artístic. L’acte d’entrega de premis es realitzarà el proper divendres 16 de desembre al Foment Cultural i Artístic a les vuit del vespre i comptarà amb diferents actuacions artístiques per tal de fer-lo més atractiu. L’entrada serà lliure i gratuïta.

 • Teresa

  Es inverosímil observar en las gentes de Molins la gran afición que tienen a la ostentación de la persona , “ Molins , ciudad de paso, de artistas y de comediantes” , Ahora , sin ir más lejos, vuelve, y en plena crisis económica, ante el anunciado cierre de TV y Radio Hospitalet, de radio y TV Blanes, etc. eso de los Premis de la Radio, con un claro objetivo de hacer “bullir l’olla” para no perder el empleo, y que a pesar de la financiación del evento por una importante inmobiliaria local, se ve una clara intervención política desde alcaldía, cubriendo los restantes gastos con cargo a los presupuestos municipales, con el mismo objetivo de ostentación, propaganda política y salvaguardia de poltronas.

 • manel

  El molinenc d’honor qui el proposa? Ho sabeu?

  • Teresa

   manel : Es un concurso organizado por "alcaldia" y eso lo llevan entre manos Mireia Escobar y Xavier Ballester , y avalada por el mismísimo alcalde Xavi Paz , que por protagonismo es capaz de apuntarse a un bombardeo, Eso de los premios, aún siendo un evento cultural CIU parece que se desmarca.

 • manel

  Veig que la censura al Viu Molins funciona!!, a veure si aquest comentari el deixeu o no!!,
  Em sobta força que els candidats al molinenc d’honor tots tenen una trajectoria a la Vila i tambe hi ha un denominador comu l’altruïsme, o la parcicipacio en alguna entitat.
  Un dels candidats en la seva presentacio per als premis diu que es per ser treballador del’ajuntament. L’ha proposat l’ajuntament ? Es vol “dignificar als funcionaris a traves del candidat proposat? Es que no veig altre objecte, enla resenya del candidat tampoc ho diu!! I com que la Radio nostra pertany a L’ajuntament la relacio es facil. Ens ho podeu dir???

  • viumolinsderei

   Tots els comentaris que incompleixen la normativa de participació son esborrats: http://www.viumolinsderei.com/sistema-de-comentar

  • manel

   ara que ho comentes a mi també m'ha extranyat la terna de candidats.
   Deu ser això algú connegut de l'ajuntament però la veritat no se que hi té a veure!!!! Lamento que al tornar a rescatar aquests premis sigui per donar-se autobombo!!!.Podeu entrevistar a Radio Molins i que doni explicacions?
   Potser un llançament encobert d'aquest candidat???
   Ja que es demana la votació popular volem aclariments.!!!

   • manel

    bueno un conocido del ayuntamiento me ha dicho que el susodicho ha pedido la votación a los compañeros……250 trabajadores votando..!!!!!

    • manel

     No me extrañana nada sabiendo quien es y cómo es!!!
     Vaya nivelazo de premios!!!!!!!!

   • Teresa

    manel : Totalmente de acuerdo con Ud. Ya que es una votacion popular la ciudadanía quiere clarificaciones, Yo llevo toda la semana intentando pedirlas por este foro y Viu molins, por lo visto, no me las publica porque debe considerar , como en plena Inquisición, que incumplo la normativa de participación. Mi pregunta es la siguiente : ¿ Como es posible que siendo las personas propuestas ya de una determinada edad y que la mayoría que los conozca y sus afines, no saben manejar Internet y tienen que realizar las votaciones por el teléfono de Radio MR , y que en toda la semana no han llegado a 40 votaciones y en cambio, por Internet aparezcan hoy día 4 (domingo, 11 horas) ya 506 votaciones de entre las cuales 171 son para el Domenech y 151 para Borrego ? . Aquí hay algo que no funciona,…. ¿ Puede alguien autorizado, carificarlo?

    • Teresa

     El lunes 5-12-2011 por la mañana en Radio MR , en la sección que hace todos los lunes Gerard Capdevila de Sonitrons afín a la CUP , en la que revisa la actualidad de la semana anterior , al querer comentar la noticia de la semana , el lio y el fraude que se ha organizado en la votaciones por Internet , fué interrupido drásticamente por el locutor Oriol Romeu y le hizo un cortre de mangas , que pa qué ¿ Esto es la libertad de expresión? , ¿ Ha vuelto la Inquisicion y la censura franquista en las radios publicas municipales? . Se les ve el plumero y el dopaje demasiado. Nos quieren hacer comulgar con ruedas de molino.

  • Teresa

   manel : Vivir para ver,…. Nos costó muchísimo acabar con la censura franquista y ahora tenemos la "censura" caprichosa e interesada en Viu molins . ¿ Cuando aparecerá un verdadero diario digital libre y democrático, sin dependencias, ni censuras caprichosas, en Molins de Rei?

 • manel

  Veig que la censura al Viu Molins funciona!!, a veure si aquest comentari el deixeu o no!!,
  Em sobta força que els candidats al molinenc d’honor tots tenen una trajectoria a la Vila i tambe hi ha un denominador comu l’altruïsme, o la parcicipacio en alguna entitat.
  Un dels candidats en la seva presentacio per als premis diu que es per ser treballador del’ajuntament. L’ha proposat l’ajuntament ? Es vol “dignificar als funcionaris a traves del candidat proposat? Es que no veig altre objecte, enla resenya del candidat tampoc ho diu!! I com que la Radio nostra pertany a L’ajuntament la relacio es facil. Ens ho podeu dir???

 • manel

  No hi ha etica de cap classe, ho lamento per les persones candidates que per al seu altruïsme mereixien el premi d.’honor , per fer autobombo millor no rescatar uns premis

 • Pingback: Tomás Alcoverro guanya el Premi Comunicació Miquel Armengol()

 • Alfons Villanueva

  Crosta, crota i més crosta molinenca !!!

 • Teresa

  manel : Paciencia amigo mio ,…. Nadie le va a responder,.. En Molins, es normal por parte de los responsables, la callada por respuesta, y tan panchos,…

 • Pingback: Ràdio Molins de Rei entrega els seus premis en una gala que mira al passat i al futur | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Els premis Ràdio Molins de Rei tornen amb més seguretat en el vot | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Els Premis Ràdio Molins de Rei tornen a reconèixer els col·laboradors de l’emissora | Viu Molins de Rei()