L'Atlètic Incresa treu el seu esperit abans del derbi

Els del barri del Canal aconsegueixen una victòria per 4 a 0 contra la Penya Unión Màlaga una setmana abans de visitar al Molins de Rei CF.

Després de dotze jornades de lliga es pot dir que l’Atlètic Incresa ja s’ha establert a  la nova categoria. Amb 15 punts es troben a la part freda de la classificació, lluny de les posicions de descens i d’ascens. A més a més, els de Carlos Fuentes comencen a trobar el camí de la regularitat transformant els seu bon joc en punts.

Aquest cap de setmana l’equip ha guanyat per 4 a 0 a la Penya Unión Màlaga. L’equip de Sant Boi de Llobregat sempre és molt més perillós quan actua com a local que quan actua com a visitant i els del barri del Canal ho van aprofitar. El partit va començar molt intens i al minut 24 Toni Màrquez va aconseguir el primer gol. El mitjapunta està tornant a aproximar-se al seu millor nivell de joc i es clau en l’esquema ofensiu de l’Atlètic Incresa. Els locals van poder controlar el matx i van sentenciar abans del descans amb un gol de Jordi Vargas. A la segona part l’Atlètic Incresa va arribar a fallar una pena màxima però Jona Nuñez va aconseguir posar el 4 a 0 definitiu.

Una de les institucions del futbol al Barri del Canal, Francisco Bellido, opina que “s’ha controlat molt bé el partit en tot moment” i creu que arriben “en un bon moment de cara al derbi” contra el Molins de Rei CF la setmana vinent. “Serà un derbi igualat. Estem a la mateixa zona de la classificació” ha assegurat en declaracions a Viu Molins de Rei. Per la seva banda, el coordinador Aitor Segura creu que “els jugadors ja estan còmodes a la categoria”. “Poc a poc l’equip va deixant sortir el seu esperit”, tret diferencial entre la Incresa i la resta d’equips.

Recomanacions personalitzades