El CFS Molins 99 pateix tres derrotes consecutives

El CFS Molins 99 cau per 1 a 7 davant el Col·legi Santo Angel. És la tercera derrota consecutiva i situa a l’equip a prop de la zona perillosa de la taula. 

El CFS Molins 99 va aconseguir l'ascens la temporada passada // CFS Molins 99

El Club Futbol Sala Molins 99 no ha tingut cap opció per treure alguna cosa positiva en el partit d’aquesta tarda a La Sínia. El Col.legi Santo Angel s’ha trobat amb un gol molt matiner, al minut 2, i això ha fet que juguessin molt tranquils i controlant la situació en tot moment. Els de Castelldefels són un equip molt experimentat que volen recuperar la categoria perduda i de ben segur que seran un seriós aspirant a l’ascens. Els jugadors d’en Víctor Medina hi han posat molta voluntat, però al davant tenien un equip molt sòlid defensivament que ha fet impossible qualsevol opció a la victòria. La primera part ha acabat en 0-2, amb dos gols marcats en dues jugades desafortunades dels molinencs.

A la segona, en Jordi Riera, amb només 16 anys i jugador del Juvenil “A”, ha debutat a la porteria del primer equip del CFS Molins 99. En Jordi ha completat una bona actuació, sense poder fer res en els gols encaixats. També cal destacar el retorn de l’Àlex Sànchez, que tot i fer un bon partit, no ha tingut massa sort davant la porteria rival.

L’únic gol molinenc l’ha marcat l’Isaac, en el minut 5, després d’una molt bona passada de l’Àlex. Una jornada més veiem com en aquesta nova categoria de Preferent no hi ha cap equip fàcil i que tots estan farcits de jugadors de molta classe.

James Mills

Recomanacions personalitzades