El Molins tira de coratge per sumar tres punts abans del derbi

En un camp tan petit com el del Sant Esteve de Sesrovires, el joc de toc del Molins de Rei CF va quedar en un segon pla i els homes de Joan Garcia van guanyar (2-3) a base d’ofici. Dos jugadors molinencs van ser agredits per aficionats locals al finalitzar el partit.

El tamany del camp, extremadament petit, i el fred eren els pitjors elements perquè el Molins de Rei Club de Futbol mostrés el seu joc en la seva visita al camp del Sant Esteve de Sesrovires. Al minut 20, Carles Capella va fer el primer gol del partit després d’una bona passada d’ Àlex Agudo. Pocs minuts més tard, altre cop Capella, feia el segon, aquest cop amb un xut des de la banda on el porter rival podia haver fet més per evitar el 0-2.

Només dos minuts després, el Sant Esteve va retallar distàncies. I a poc pel final de la primera, els locals transformaven una gran falta que posava l’empat a dos en el marcador minuts abans de la mitja part.

Només començar la segona part, el Molins provocava un penal que Àlex Agudo, després de fallar el xut inicial, va marcar en el rebuig del porter. Significava el 2 a 3 i aquest va ser el resultat final del partit, però l’emoció no va acabar aquí. Fins l’últim minut el Sant Esteve va tenir l’ocasió d’empatar, però un gran Ferran i un bon Andreu Margarit van ser decisius defensivament.

El punt negatiu del partit va arribar al finalitzar el partit, quan uns aficionats locals van saltar al camp i van provocar una baralla que va provocar ferides a dos jugadors del Molins de Rei CF. Els molinencs van assegurar que posaran una denúncia als agressors.

Amb la victòria al complicat camp del Sant Esteve Sesrovires, el Molins suma tres punts i arriba molt motivat al derbi local contra l’Atlètic Incresa. El partit serà dissabte a les sis de la tarda al Municipal Josep Raich i es podrà seguir a través del Twitter de Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades