El masculí de bàsquet supera a un rival directe

Tercera victòria consecutiva del CE Molins de Rei contra el Parroquia CEVG de Vilanova (64-52). Els de Juan Couto són tercers. 

El Club Esportiu Molins de Rei aconsegueix sumar victòries amb relativa facilitat contra rivals de la part alta de la classificació.  Fa dues setmanes ho va fer a la pista del líder i aquest cap de setmana ha superat al Parroquia CEVG de Vilanova, equip amb el que fins ara anaven empatats en la quarta posició.

En aquests partits els de Juan Couto s’han vist beneficiats per la gran defensa que fan aquesta temporada. És el punt fort dels molinencs juntament amb la capacitat de trencar partits ajustats en el moment clau, quan toca la moral del rival.

Tot i que el Molins va anar de menys a més durant tot el partit i va millorar només començar el tercer període, contra els de Vilanova aquest moment va ser l’últim quart on l’equip visitant no va poder anotar més de 9 punts al Poliesportiu Municipal tal i com expliquen al blog de la secció.  A més a més, el jugador Noël de Boisrolin va aconseguir alguna esmaixada, accions que no s’acostumen a veure en aquesta categoria, que va fer gaudir a l’afició.

Recomanacions personalitzades