El femení d'handbol recupera el camí de la victòria

El sènior femení d’handbol aconsegueix una victòria sense pal·liatius (34-19) enfront un Mataró que es va veure desbordat en tot moment. Les molinenques es situen en segona posició empatades a punts amb l’Ascó i per darrere del Granollers.

Va ser un partit fàcil el de dissabte al Poliesportiu Municipal davant el Mataró. No era un partit tens i disputat com el de la setmana anterior a Ascó, i això va ajudar a que les jugadores molinenques sortissin enxufades des del primer minut, segons explica el blog de la secció d’handbol del CE Molins de Rei.

La defensa va oferir una solidesa extraordinària i les porteres Silvia, Marta i Cruz van oferir un recital d’aturades durant tot el partit. Això va fer que el Molins de Rei desplegués els seus potents i ràpids contraatacs. El Mataró es va veure impotent per aturar-los i el Molins de Rei va marxar en el marcador amb total tranquil·litat, arribant al descans amb un clar 19-5 en el marcador.

A la segona part el Molins va baixar una mica el pistó inconscientment degut al marcador favorable i el Mataró va treure orgull per reduir les diferencies. Itxaso, amb 10 gols i Laia i Sandra, amb 7 cada una d’elles, van posar la força en atac, mentre que les defenses de tots dos equips es van veure superades fàcilment en els últims minuts. El resultat final va deixar clara la superioritat de les molinenques amb un 34-19 sobre el Mataró.

A la mateixa jornada que el Molins guanyava al Mataró es disputava el Granollers – Ascó, els altres dos equips forts de la categoria. El Granollers va guanyar a l’Ascó (27-18) i les del Vallès ja s’han situat líders de la categoria en solitari amb 12 punts i només un partit perdut, el que van disputar contra el Molins de Rei. Les molinenques i l’Ascó es situen en segona i tercera posició, empatades a punts.

Recomanacions personalitzades