Golejada del Molins de Rei CF a quinze dies del derbi

Tot i les absències de Buba i Àlex Aguo, el Molins de Rei CF va guanyar 4 a 0 al Cervelló, aconseguint així la major golejada de la temporada.

Andrés s'emporta una pilota per la banda // Jose Polo

Andrés s'emporta una pilota per la banda // Jose Polo

La visita del Cervelló al municipal Josep Raich semblava que seria un partit molt complicat, amb un marcador ajustat, però el bon joc molinenc i l’eficàcia ofensiva van servir per guanyar el partit.

El primer gol va arribar gràcies a un gran llançament de falta directa de Jordi Ganduixer, “Gandu”. Pocs minuts més tard, l’àrbitre va anul·lar un gol a Oleguer per possible falta. Fran Campos, que tornava d’una llarga lesió, va fer el 2-0 en una jugada individual finalitzada amb un xut creuat. Amb el 2-0 es va arribar al descans i no semblava que les coses anessin a canviar molt a la segona part.

Fins al minut 30 de la segona el Molins no va sentenciar i ho va acabar fent gràcies a un gol de Joan Torelló. Amb el Cervelló contra les cordes, Carles Capella, va acabar fent el definitiu 4-0 de penal.

Gran victòria dels homes de Joan Garcia que segueixen en bona sintonia. La setmana vinent el Molins de Rei CF visita el camp del Sant Esteve Sesrovires. El partit serà el diumenge 27 a les 12 del migdia. Podreu seguir el partit a través del Twitter de Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades