Els resultats de les eleccions generals a Molins de Rei en directe

Viu Molins de Rei actualitza en directe els resultats de les eleccions a les Corts Generals a Molins de Rei a través de la xarxa social Twitter. Pots participar utilitzant el hashtag #Molins20N


 • Pingback: Plàcida jornada electoral a Molins de Rei | Viu Molins de Rei()

 • Emilio Ramos

  Desde esta pagina quiero en primer lugar felicitar a CIU por los resultados octenidos y dar las gracias a todos los molinen y molinencas por la confianza depositada en el Partido Popular, gracias.

 • marcel Marin

  Normalment sempre escoltem que després d'unes eleccions gairebé tots els partits polítics que es presenten fan valoracions positives dels resultats del seu partit (encara que la realitat és diferent) Però per primera vegada un partit que no es presenta CUP es permet a través del Twitter llança un missatge que la força majoritària són l'abstenció i els vots nuls, sembla que en les eleccions que no es presenten aquestess dues parts són patrimoni seu. Però perquè reflexionin amb aquests arguments que fins ara ningu s'atribuït:
  1 .- En les eleccions municipals del 2011 on la CUP concurria la força majoritària (segons ells) va ser de 8975 (abstenció, vots nuls, vots en blanc) queden deslegitimar tots?
  2 .- En les Consultes per la Independència que es va celebrar a Molins de Rei la participació va ser d'un 21% en aquestes últimes que parlem és del 71,43. queden deslegitimar tots?
  Jo crec que les xifres d'abstenció, vots nuls i en blanc és una manera més d'expressar a les persones, respecte com el mateix respecte a les persones que exerceixen el vot. Només en països que per llei les persones tenen l'obligació de votar o en regims autoritaris les dades d'abstenció son més petites. Es aquest el vostre model ?

 • marcel Marin

  Ah les comptes de 6064 persones que es mostren contraris al sistema electoral d'on surten : 5.357 d'abstenció + 240 vots nuls + 238 vots blancs = 5835 persones