18.400 molinencs cridats a les urnes el 20-N

18.400 molinencs i molinenques inscrits al cens podran exercir el seu dret a vot a les eleccions generals aquest diumenge 20 de novembre. S’han habilitat nou col·legis electorals amb un total de 30 meses per votar entre les 9 del matí i les 8 del vespre.

Un votant exercint el seu dret a les eleccions local del passat 22 de maig // David Guerrero

En total, els 18.400 vilatans amb dret a vot es repartiran en nou col·legis electorals: Escola Alfons XIII, Escola Pont de la Cadena, CFA Rafael Farré, Escola La Sínia, Escola l’Alzina, Ambulatori Vell, Escola Estel i Casal Cívic Riera Bonet. En total, acolliran 30 meses electorals. En una d’elles, una veïna cega de Molins de Rei ha sol·licitat poder exercir el vot mitjançant braile.

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei i els Mossos d’Esquadra han coordinat el dispositiu de seguretat per garantir el correcte funcionament de la jornada.

L’Ajuntament de Molins de Rei també ha enllestit els preparatius perquè la jornada electoral del 20 de novembre es desenvolupi amb normalitat. A les set de la tarda, la sala de plens de l’Ajuntament es convertirà en el centre de dades on es prepararà tot per recollir l’escrutini que començarà a arribar un cop es tanquin les meses electorals a les vuit del vespre.

Viu Molins de Rei anirà informant del transcurs de la jornada electoral a Molins de Rei a través del seu compte de Twitter amb dades de participació i escrutini en els moments del dia en que es vagin produint i els resultats un cop es coneguin.

Recomanacions personalitzades