Un cercavila, tallers i diferents activitats per celebrar el Dia Universal de la Infància

Les entitats de lleure de Molins de Rei han celebrat aquest dissabte al matí la Festa dels Drets dels Infants i a la tarda han fet un seguit de tallers i activitats a diferents punts de la vila per commemorar el Dia Universal de la Infància.

El pati de l'escola Josep Maria Madorell ha estat un dels punts neuràlgics de les activitats del Dia Internacional de la Infància // J.R.

El 20 de novembre fa vint i dos anys que en el marc de l’Assemblea General de l’ONU de 1989 es va aprovar la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l’ Infant. Alhora es creava el Comitè dels Drets de l’Infant per vetllar pel seu acompliment i fer-ne el seguiment. En commemoració d’aquest dia s’ha previst, durant aquest mes de novembre, un seguit d’activitats adreçades als infants i les seves famílies organitzades des de la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Molins de Rei conjuntament amb les entitats de la Vila.

Aquest dissabte ha tingut lloc la Festa dels Drets dels Infants per part de les entitats de lleure de la vila (L’Agrupa, el MIB, el CAU i l’Esplai Spai). Des de les onze del matí i fins la una del migdia els carrers que van des de l’estació fins el patí de l’escola Josep Maria Madorell s’han omplert amb el cercavila reivindicatiu sobre els drets dels infants. Entre les quatre i les sis de la tarda s’han fet un conjunt de tallers i activitats infantils al pati de l’escola Josep Maria Madorell, a la plaça de la Llibertat i al Parc de la Mariona.

A més, per a joves d’entre 13 i 15 anys s’ha fet a la plaça de la Llibertat. una dinàmica sobre el dret a la participació a la societat i el dret al desenvolupament mental, social i lliure. Per la seva banda, els que tenen entre 16 a 18 anys han fet al Parc de la Mariona una activitat  sobre la participació i la presa de decisions en qüestions que l’afecten, segons el seu procés evolutiu.

Recomanacions personalitzades