Impuls uneix dues obres de teatre i dóna com a resultat “La flor del verí”

Impuls Associació Cultural presenta un nou muntatge teatral aquest cap de setmana. La representació es el resultat d’una mescla de dues obres: “El verí del teatre” Rodolf Sirera i “L’home de la flor a la boca” de Luiggi Pirandello.

Es tracta de dues obres unides en una amb uns arguments potents i un rerefons que promet no deixar indiferent als espectadors.

A dalt de l’escenari del Foment Cultural i Artístic estaran les actrius Mireia Pons i Eva Moreno i els actors Jaume Vidal i Toni Lucas. La direcció va a càrrec de Jordi Riera, del qual es va poder veure un altre treball amb “L’àngel de la música”, presentat per Filagarsa el 2008 a Molins de Rei.

Els horaris de l’espectacle seran dissabte 19 a les 22h i diumenge 20 a les 19h. Les entrades anticipades es venen 2€ més barates que les de taquilla. Per tant, es podran comprar entrades a 8€ a l’Estanc Margarit, o a 10€ una hora abans de l’espectacle a les taquilles del Foment.

  • Teresa

    Muy caro , Todo muy caro,… ¿Cual fué el aforo ? , ¿ Se ha enterado alguien que estamos en plena crisisi económica? , y eso de la venta anticipada más barata es un engañabobos y un robo.

  • Pingback: Tres membres de Filagarsa estrenen un musical a Sant Andreu de la Barca | Viu Molins de Rei()

  • Miquel

    Teresa, em podries dir que val un sopar de bocata al foment per veure el futbol? Que valen uns pantalons comprats als encants? Que val una entrada al cinema amb les crispetes de torn que segurament acabem comprant? Un espectacle com la Flor del Veri, amb mesos d'assajos, escenografia acuradisima, iluminacio i so profesional, amb la participacio d'actrius que poden competir amb qualsevol profesional ,,,, paga la pena, en serio.

  • Pingback: Impuls presenta Un Déu Salvatge | Viu Molins de Rei()